BLOG

Ismerje meg a Wellmatic érintőképernyős szaunavezérlő előnyeit!

 

Miért éri meg az érintőképernyős szauna és wellness vezérlőnket választani?

 

A Wellmatic 7 colos szauna és wellness vezérlő a 360 fokos ellazulás karmestere, a rohanó mindennapokban is biztosítja a pihenés és feltöltődés pillanatait. Grafikus szoftvere ügyfeleink kívánságainak megfelelően személyre szabható, így számtalan funkciójával minden igényt képes kielégíteni. A Wellmatic érintőképernyős szaunavezérlő ráadásul mind vezérelhetőségében, mind pedig kompatibilitásában rugalmas. 

Tudjon meg többet a Wellmatic érintőkijelzős szaunavezérlőről az alábbi blog cikkünkből!

Rengeteg funkció

 

A Wellmatic 7 colos szaunavezérlő olyan, akár egy karmester: A szaunát, mint  egy zenekart vezényli, annak minden “mozzanatában”. Szabályozza az előfűtési időt, a hőmérsékletet, a páratartalmat. Segítségével beállítható a padló-, a fal- és a padfűtés. Biztonsági rendszerének köszönhetően megakadályozza a túlfűtést. A teljes ellazulás érdekében hang- és zenelejátszásra is képes, valamint szabályozhatóak vele a hangulatfények, a világítás, és az illóolajok permetezése is. Mindezt egy kapacitív érintőképernyőn keresztül ujjunkkal irányíthatjuk, a rendszer több érintést is képes egyidejűleg észlelni.

Személyre szabható szoftver

 

A Wellmatic érintőképernyős szaunavezérlő személyre szabható grafikus szoftverrel rendelkezik, így a későbbiekben már nem szükséges új vezérlőt vásárolni, ha a wellness részlegünket vagy a szaunánk funkcióit bővítenénk. Az egységek száma és a vezérelhető funkciók később is bővíthetőek. Egy eszközzel egyszerre akár 8 wellness egység is vezérelhető. A logó és a háttérkép az ügyfeleink kérésére személyre szabható, valamint a felhasználói menü is konfigurálható.

Rugalmasság

 

A Wellmatic érintőkijelzős szaunavezérlőt kedvünkre állíthatjuk. Ha szeretnénk, manuálisan irányíthatjuk a szaunát, ha inkább a kényelem hívei vagyunk, előre beprogramozhatjuk. Így akár felfűtött szaunára érhetünk haza egy fárasztó nap után, vagy a wellness részlegünket már nyitáskor használhatják vendégeink, ezzel növelve elégedettségüket. Ha pedig teljesen a készülékre bíznánk magunkat, a szauna vezérlése automatikusra is állítható, azaz a szoftver a külső környezeti tényezők hatására felülbírálhatja az eredeti programot, ezzel növelve a biztonságot és az energiahatékonyságot. Emellett a Wellmatic rendszer márkafüggetlen, nem írjuk elő, melyik gyártó melyik eszközét vegye meg! Mi csak csatlakozunk és irányítunk!

Ha további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

ossza meg a bejegyzést!