Wellmatic szolárium vezérlők

A Wellmatic szolárium vezérlők innovatív megoldást nyújtanak a barnító gépek optimális működtetéséhez, legyen szó otthoni vagy közösségi felhasználásról. Minden vezérlőnket úgy igyekeztünk kialakítani, hogy a legmesszebbmenőkig megfeleljenek a majdani felhasználók elvárásainak és ezáltal a szoláriumozás élményét a legmagasabb szintre emelhessük.

Vezérlő berendezéseink egyszerű, átlátható, biztonságos üzemeltetést tesznek lehetővé mindenki számára. Akár egyetlen szolárium kezelésére keres megoldást, akár egy komplett szépségszalon életét szeretné könnyebbé tenni, vezérlőink között biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt!

Mérnökeink folyamatosan fejlesztik szolárium vezérlő berendezéseinket, illetve a hozzájuk tartozó szoftvereket, így kínálatunkban minden esetben a legmodernebb megoldásokkal találkozhat. Minden igényt kielégítő termékskálánkban megtalálható az automata stúdiók vezérléséhez szükséges berendezés, számítógépes szolárium vezérlő program, teljes belső vezérlő család, valamit pénzes és zsetonos vezérlők is.

automata stúdió

Teljes körű szolárium szolgáltatás biztonságosan és gyorsan, személyzet nélkül, magas színvonalon!

számítógépes vezérlés

A teljes szalon minden szolgáltatása egy kézben a Wellmatic számítógépes szolárium vezérlője által!

belső vezérlők

A Wellmatic belső vezérlők segítségével a barnulni vágyó maximális kényelemben, igényeire szabva élvezheti a szoláriumozás kellemes perceit.

vezérlők

A tasztatúrás vezérlők praktikusan kis méretéhez komoly tudás és rendkívül igényes megjelenés is társul. A külön szerelhető tápegységeknek nemcsak esztétikus megjelenésüket köszönhetik, hanem a kiemelkedő érintésvédelmet is. A zsetonos automaták strapabíró szolárium vezérlők, melyek kimondottan közösségi használatra lettek kifejlesztve.  A pénzes vezérlők gyors, egyszerű, felhasználóbarát közösségi alkalmazásra specializálódtak.

automata stúdió

AUTOMATA STÚDIÓ VEZÉRLÉS

Teljes körű szolárium szolgáltatás biztonságosan és gyorsan, személyzet nélkül, magas színvonalon!

számítógépes vezérlés

számítógépes vezérlés

A teljes szalon minden szolgáltatása egy kézben a Wellmatic számítógépes szolárium vezérlője által!

belső vezérlők

WM 114 SZOLÁRIUM KIJELZŐ CSALÁD

Pontosan azt nyújtja, amire a vendégeinek szüksége van, nem többet és nem is kevesebbet. Gombnyomásra indít, leállít, valamint barnulási időt számol.

WM 115 PRÉMIUM ÁLLÓ SZOLÁRIUM VEZÉRLŐ

Színes LCD kijelzővel és grafikus menürendszerrel ellátott szolárium vezérlő, melyben egyesül a kiemelkedő tudás és az esztétikum.

vezérlők

TASZTATÚRÁS VEZÉRLŐK

Praktikusan kis méretükhöz komoly tudás és rendkívül igényes megjelenés is társul. A külön szerelhető tápegységeknek nemcsak esztétikus megjelenésüket köszönhetik, hanem a kiemelkedő érintésvédelmet is.

ZSETONOS VEZÉRLŐK

Strapabíró szolárium vezérlők, melyeket kifejezetten közösségi használatra fejlesztettünk ki. Zsetonos automatáink esztétikus megjelenésükkel és könnyű kezelhetőségükkel kiváló partnerek a szoláriumozásban! Egyedi, saját gyártású Wellmatic zsetonnal működnek, melyből 20 db-ot ajándékba adunk a készülékekhez.

PÉNZES VEZÉRLŐK

A Wellmatic pénzes vezérlők gyors, egyszerű, felhasználóbarát közösségi szolárium használatra specializálódtak. Sokoldalúságuk következtében a berendezések automata stúdiók személyzet nélküli üzemeltetésére is alkalmasak.

WELLMATIC SZOLÁRIUM TERMÉKKATALÓGUS 2020

Töltse le katalógusunkat!