Wellmatic szolárium vezérlők

SZÁMÍTÓGÉPES VEZÉRLÉS

A számítógépes szolárium vezérlő program segítségével a szalon működtetése gördülékenyebbé, gazdaságosabbá és kényelmesebbé válik. A felhasználóbarát vezérlés által komplex rendszer érhető el egyszerűen, megbízhatóan és valóban minden részletre kiterjedően.

A szolárium stúdió teljes nyilvántartása egy kézben

Vegye kézbe az irányítást!

A számítógépes rendszer segítségével több gép vezérlése oldható meg gazdaságosan és kényelmesen.
A rendszer 1-24 gépet képes egyidejűleg kezelni.

A szolárium vezérlés (gépindítás/leállítás) mellett lehetővé válik a forgalmi adatok tárolása, megjelenítése, raktárcikkek és szolgáltatások értékesítése, a pénztárban levő aktuális összeg naprakész követése.

A rendszer teljes körű kezelő, pénztár és bérletnyilvántartást tesz lehetővé. Árkonfigurációk vihetők fel a rendszerbe, amik bármelyik géphez hozzárendelhetők.

A rendszer használata által a szolgáltatások egyszerűen nyomon követhetők, az előjegyzési naptár segítségével pedig a bejelentkezések is könnyen nyilvántarthatók.

A program képes születésnapi e-mail küldésére a regisztrált, vagy bérlettel rendelkező vásárlóknak, illetve lehetőség van arra is, hogy a rendszer e-mail-t küldjön egy megadott e-mail címre a napi forgalmi adatokkal záráskor vagy kezelőváltáskor.

Lehetőség van arra, hogy a rendszerben bérlet eladása nélkül regisztráljuk ügyfeleket. A bérlettel rendelkező vendégek számára nemcsak a szolárium használat, hanem a szolgáltatások vagy raktár típusú árucikkek vételárának kiegyenlítése is lehetséges bérlettel.

A rendszer kialakítása olyan védelmi mechanizmust tartalmaz, amelynek segítségével a számítógép esetleges meghibásodása esetén, a már elindított programok problémamentesen futnak tovább. Amennyiben a kommunikáció időközben helyreáll, a szoftver felveszi az aktuális állapotot, és a munka folytatható tovább.

A szerviz funkció segítségével a tulajdonos lehetővé teszi a szerelő számára, hogy akár távolléte esetén is karbantartási munkát végezzen egy, vagy több gépen.