BLOG

Továbbfejlesztettük a Wellmatic automata szolárium vezérlőt!

 

A Wellmatic automata szolárium vezérlő már eddig is egyszerű, költséghatékony és korszerű megoldást nyújtott szolárium szalonok személyzet nélküli működtetésére. Ehhez mostantól további hasznos funkciók sora társul!

Ha szoláriumát személyzet nélkül kívánja üzemeltetni, és szeretné, ha vendégei kötöttségek nélkül, magas színvonalon élvezhetnék a barnulás örömteli pillanatait, olvassa el cikkünket!

 

Az új generációs szolárium vezérlő előnyei

 

A központi érintőképernyős kijelzőhöz mostantól egy bankkártya terminál társul, így már kártyás fizetésre is lehetőség van. Emellett számos további funkcióhoz lehet hozzáférni a távoli elérést biztosító rendszeren keresztül, amely demó felületünkkel előzetesen kipróbálható.

A tulajdonos rálát a szalonjaira, hozzáfér a tranzakciós és a hiba logokhoz. A cső üzemóra vagy a tisztítás lejártakor, valamint egy esetleges üzemzavar esetén a rendszer figyelmeztetést küld.

A tranzakciós logban minden használati adat visszanézhető. Ezeket exportálhatjuk Excel formátumban, lehetővé téve ezzel a további adatfeldolgozást. A rendszer jól látható, transzparens statisztikát készít, mely tetszés szerinti időszakokra és egységekre – összesítve, szalononként vagy gépenként – kérdezhető le. Tájékozódhatunk például a bevételekről, a gépek üzemidejéről, a tranzakciók számáról és a fizetési módokról.

A kabin adatai szerkeszthetőek. Adott napra vagy napszakra egyedi árak szabhatóak meg. Ez a funkció különösen hasznos akkor, ha szeretne meghatározni kedvezményes időszakokat szalonjában.

Már meglévő automata szolárium szalonját fejlesztené tovább?

 

Egy, már jelenleg is üzemelő szalon átalakítása sokkal kedvezőbb feltételekkel valósítható meg, mint egy teljesen új stúdió kialakítása, hiszen a meglévő automata rendszerbe integrálni tudjuk az új, frissített verziót. A már kész automata stúdióban fizikailag két módosítás végrehajtása szükséges, ezek a központi kijelző cseréje, valamint a bankkártya terminál telepítése. A nehézkes papírmunkától sem kell tartania, csak velünk kell leszerződnie, mi pedig intézzük a többit.

Hogyan működik az automata szolárium?

 

A Wellmatic automata stúdió vezérlő alkalmas akár 12 szolárium egyidejű működtetésére is. A rendszer egy központi érintőképernyős vezérlőegységből, kabinonként egy-egy kijelzőből, valamint egy bankkártya terminálból áll.

A vezérlő segítségével beállíthatóak az árak, valamint a vetkőző és a hűtő idő. Láthatjuk, hogy mennyit üzemelt a szoláriumunk, hol áll a cső üzemóra, hány vendég tartózkodott bent, és mekkora bevételünk keletkezett kabinonként.

Az automata szolárium szalon használata a vendégek számára is egyszerű. Érkezéskor kiválasztható a kabin, a bent tölteni kívánt percek mennyisége, majd a fizetési mód. A vendég a fizetést követően a kiválasztott kabinhoz fárad, és az ajtó bezárását követően indul a vetkőző idő.

Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információkra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

ossza meg a bejegyzést!