Wellmatic szolárium vezérlők

AUTOMATA STÚDIÓ VEZÉRLÉS

Az automata szolárium stúdiók esetében nincs személyzet, nincs várakozási idő és még bejelentkezni sem szükséges, így vendégei kötöttségek nélkül, mégis magas színvonalon élvezhetik a barnulás örömteli pillanatait! Az automata szalonok használata ráadásul igazán egyszerű, így senkinek nem okozhat nehézséget alkalmazásuk!

A szolárium stúdió teljes nyilvántartása egy kézben

Vegye kézbe az irányítást!

Az automata stúdió rendszere akár 16 szolárium vezérlésére alkalmas. Az adott szolárium mindig a bedobott összegnek megfelelő időtartamra kapcsol be, nincs tehát egységnyi időmeghatározás.

A rendszer egy központi vezérlőegységből, és kabinonként egy-egy kijelzőből áll. A vezérlő által lehetővé válik, hogy bármilyen időtartamhoz bármilyen pénzösszeget rendeljünk. Az elszámolás az üzemidő vagy a bevétel alapján történhet.

Az automata szolárium szalonok használata jelenleg készpénz ellenében történhet, de további fejlesztéseink eredményeként hamarosan bérletkonstrukciók is alkalmazhatók lesznek majd, illetve bankkártyás fizetésre is lehetőség lesz.

Tervezzük továbbá egy regisztrációhoz, valamint okostelefon által történő azonosításhoz kötött „beléptető rendszer” kialakítását is.