Wellmatic szauna vezérlők

Világítás kezelés

RGB LED VEZÉRLŐ ELEKTRONIKA

HAB, NEM CSAK A TORTÁN

Van, aki az egészségmegőrzés helyszíneként tartja számon, akad olyan, aki a társasági élet színterének éli meg, és előfordul, hogy valaki a nyári edzés és diéta eredményeinek porondjaként gondol a szaunára. Bármilyen céllal is érkezik egy wellness egységbe, fontos, hogy ott milyen hangulattal találja szembe magát. Nemcsak szépen kialakított faszerkezettel, vagy borsmenta illatú felöntéssel alapozhatja meg a helységben uralkodó általános kedélyállapotot, a világítás kulcsfontosságú szerepet tölt be egy kabin életében. Fényterápiával nemcsak közérzetet javíthat, de számtalan orvosilag bizonyított jótékony hatása is ismert.

A Wellmatic LED vezérlő elektronika segítségével a piacon egyedülálló módon témák közül választhat, mely folyamatosan úszó színeket jelent, azonban csak egy bizonyos spektrumon.

  • A fényterápia vezérlő készülék a szaunában található színes világítások (pl. RGB ledszalag) manuális vagy programozott be- és kikapcsolására szolgál.
  • A piacon kapható egyéb RGB vezérlőkkel szemben nem csak szivárvány és statikus színek megjelenítésére használható, hanem ún. témák közül választhat a vendég, úgy mint: Szivárvány, Naplemente, Erdő, Orgona, Tenger.

VEZÉRLŐk

FÉNYTERÁPIA VEZÉRLŐ ELEKTRONIKA
(WELLIGHT 13-01-P)

  • A legegyszerűbb kivitel.
  • Feszültség alá helyezve körülbelül 5 perc alatt a szivárvány minden színét megcsodálhatjuk.

TASZTATÚRÁS FÉNYTERÁPIA VEZÉRLŐ
(WELLIGHT 13-01)

  • Haladó kivitel.
  • Falba süllyesztve szerelhető.
  • 3 érintőgomb segítségével az alábbi funkciók érhetők el: Témaváltás, Fényerő, Ki/be kapcsolás, Színváltás leállítása, Fehér fény

KIEGÉSZÍTŐK

WELLIGHT 13-01-ANDROID

Telefonos (Android) távirányítási lehetőség a Wellight vezérlők mellé.
A Wellmatic által fejlesztett Android készülékeken futó alkalmazás segítségével távirányítható a vezérlő. A témaválasztás, fényerő, ki/be kapcsolás, színváltás leállítása, fehér fény funkciók mellett, a színváltás sebessége is változtatható.

Android alkalmazás