BLOG

A Wellmatic értékei, hitvallása

A Wellmatic küldetése, hitvallása és a Wellmatic értékei

 

A Wellmaticnál vízióként azt fogalmaztuk meg, hogy az emberek számára biztosítani szeretnénk a kellemes és egészséges pihenést a mindennapokban. Éppen ezért a Wellmatic küldetése, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, melyek segítenek biztonságosan megteremteni a feltöltődéshez szükséges környezetet.

Ahhoz, hogy ezt szélesebb körben tehessük, az elkövetkező években szeretnénk több külföldi ország piacán megjelenni, és a későbbiekben nemzetközileg elismert céggé válni.

Ebben a cikkben részletesebben írunk vállalatunk értékeiről, küldetéséről.

Bizalom és biztonság

 

A Wellmatic értékei közül az egyik legfontosabb a biztonság. Egy szauna vagy szolárium esetében ez sarkalatos pont. Azáltal, hogy ügyfeleink bizalmat szavaznak nekünk, egészségük és testi épségük megőrzése a mi felelősségünk is lesz. A Wellmatic szauna és szolárium vezérlők éppen ezért a legkorszerűbb technológiával vannak ellátva, megbízhatóak, időtállóak és könnyen kezelhetőek, így a felhasználó számára biztosítják a nyugodt, biztonságos és problémamentes ellazulást.

A biztonság, mint Wellmatic érték abban is megnyilvánul, hogy szeretnénk, ha partnereink a legnagyobb pénzügyi biztonságban érezhetnék magukat a közös munka során. Fontos feladatnak tartottuk ezért az üzleti stabilitás megteremtését. Úgy gondoljuk, ez sikerült is, ugyanis a Wellmatic megszerezte a Bisnode AAA tanúsítványt. Ennek értelmében cégünkkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, tehát partnereink biztonságosan köthetnek velünk üzletet és hosszútávon is számíthatnak ránk, mert a piac megbízható szereplői vagyunk.

Funkcionalitás és felhasználóbarát működés

 

Termékeink tervezésekor egy másik elsődleges érték volt számunkra a funkcionalitás. Nem csupán megbízható, de felhasználóbarát és funkcióiban is komplex vezérlőket kívántunk piacra dobni. A végeredmény letisztult, esztétikus külsejű termékek okos megoldásokkal.

Rugalmasság és ügyfélközpontúság

 

Mi a Wellmaticnál szeretjük a kihívásokat. A megoldandó feladatokra nem akadályként, sokkal inkább kihívásként tekintünk. Éppen ezért a rugalmasság is helyet kapott a Wellmatic értékei között.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tehessünk, ezért rugalmas megoldásokban gondolkozunk. Vezérlőink könnyedén kezelhetőek, tetszés szerint állíthatóak, programozhatóak. Emellett érintőképernyős termékeink esetében a felhasználói felület testreszabható, utólag is bővíthető.

Vállalkozunk egyedi rendszerek kialakítására is, így ügyfeleink még személyre szabottabb terméket kaphatnak.

A terméktámogatásra is kiemelt figyelmet fordítunk, a vezérlőkhöz kapcsolódó szolgáltatás csomagok széles skálát fednek le.

Hazai termék

 

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink magyar fejlesztésűek, és a hozzá kapcsolódó support is magyar nyelvű. Vezérlőnk megvásárlásával ügyfeleink magyar vállalkozást, és ezáltal a hazai gazdaság fejlődését támogatják. Ráadásul, itthon gyártott vezérlő vásárlása esetén a környezetterhelés is alacsonyabb, mint egy külföldről beszerzett modell esetében, hiszen nem kell messziről szállítani, így kevésbé szennyező a levegőre nézve, és kevesebb energia szükséges a szállítmányozáshoz.

Ha szeretne többet megtudni cégünkről vagy termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

ossza meg a bejegyzést!