Rólunk

Azzal a hivatástudattal alkottuk meg a céget, hogy – a modern kor elvárásainak megfelelve, de tiszteletben tartva a múlt eredményeit – eszközeink egyszerre ötvözzék a dizájnt és funkcionalitást. A Wellmatic érték a termékek megbízhatóságában rejlik. Tükröződik bennük az innováció és az elegancia is, de egyedülállóságuk a biztonságos működtetésre fordított kiemelt figyelemben rejlik.A Wellmatic Kft. gondozásában kiváló magyar szakemberek által megalkotott időtálló szaunavezérlőket kínálunk. Állandó palettánk mellett egyedi igények kiszolgálására is specializálódtunk, ahol kizárólag az egyéni elképzelések határozzák meg a professzionális végeredményt. A kezdeti igényfelméréstől a termék fizikai megvalósításán át, a garanciaszolgáltatásig kísérjük a személyre szabott termék útját.

A modern kor követelményeit folyamatosan szem előtt tartva fejlesztjük eszközeinket, alkalmazásukkal nemcsak az otthonukban pihenni vágyó családok érezhetik kényelemben magukat, de megtérülő segítség lehet a közületi wellness intézmények számára is.

Nemcsak termékeink és szolgáltatásaink, de cégfilozófiánk magját is a biztonság és a bizalom adja. Büszke vagyok arra, hogy 2014-ben megkaptuk a Bisnode nemzetközi cégminősítő által megítélt A, 2017-ben az AA, majd 2020-ban az AAA tanúsítványt, mely a Wellmatic Kft. kiemelkedő pénzügyi stabilitását és megbízhatóságát igazolja.

Wellmatic értékek

Dizájn és funkcionalitás

A szauna vezérlő rendszer kiemelten fontos szerepet tölt be otthonunk wellness részlegének irányításában, kezelésében. Fontos, hogy könnyen hozzáférhető, központi helyre helyezük el, így egyszerűen választhatunk hőfokot, vagy olvashatjuk le a páratartalmat. Miért ne lehetne a kikapcsolódás központja, az élettér dísze is egyben? A Wellmatic vezérlők letisztultságuknak és elegáns kivitelezésüknek köszönhetően remekül illeszkednek bármilyen stílus- és formavilághoz.

Magyar termék

Magyar nyelvű szaktanácsadás és helyi képviselet mellett számtalan előnye van annak, ha Ön is hazai szauna vezérlő mellett teszi le a voksát. A könnyen elérhető szupport, a megbízhatóság, országunk gazdaságának támogatása, a frappáns helyi megoldások, a környezetterhelés csökkentése mind a belföldi termék megvásárlása mellett szóló érvek.

Egyedi megoldások

Szeretjük a kihívásokat, az egyedi rendszereket, a megoldandó feladatokat, mert nem az akadályt látjuk bennük, hanem a lehetőséget.

Megbízhatóság és biztonság

Az egyszerűen kezelhető Wellmatic szauna vezérlők a háttérben csendben és hatékonyan gondoskodnak a biztonságos pihenésről. Bízza rá magát a több, mint 10 éve bizonyító rendszerre és élvezze a zavartalan kikapcsolódást!

Bisnode AAA minősítéssel rendelkezünk!

Megalakulásunk óta fontos szempontként tekintünk az üzleti stabilitás megteremtésére, hogy partnereink a legnagyobb pénzügyi biztonságban érezhessék magukat a közös munka során. Ezen folyamat eredményeként 2020-ban elnyertük a Bisnode nemzetközi cégminősítő legmagasabb, AAA fokozatát.