BLOG

Bisnode A minősítéssel rendelkezik a Wellmatic Kft.

Megalakulásunk óta fontos szempontként tekintünk az üzleti stabilitás megteremtésére, hogy partnereink a legnagyobb pénzügyi biztonságban érezhessék magukat a közös munka során. Ezen folyamat eredményeként 2014-ben elnyertük a Bisnode nemzetközi cégminősítő A fokozatát. A Bisnode minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra a Wellmatic is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Büszkék vagyunk arra, hogy további 3 év fejlődés után 2017-ben a Wellmatic, a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik. Az AA minősítés azt jelenti, hogy a velünk üzleti kapcsolatot kialakító partnerek pénzügyi kockázata nagyon alacsony, a Wellmatic részéről az együttműködés pénzügyi háttere biztosított.

Újabb 3 év kitartó munka után 2020-ban az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy elnyertük a Bisnode legmagasabb, AAA (tripla A) minősítését. Erre a fokozatra a magyarországi vállalatok mindössze 0,63% jogosult. A Bisnode AAA tanúsítvány értelmében cégünkkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, tehát partnereink biztonságosan köthetnek velünk üzletet és hosszútávon is számíthatnak ránk, mert a piac megbízható szereplői vagyunk.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mint például a mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Mivel a minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Wellmatic a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak és továbbra is örömmel szolgálja partereit.

Amennyiben további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal az info@wellmatic.hu email címen!

 

ossza meg a bejegyzést!